sunnuntai 8. elokuuta 2010

Treenit 7.8. ja Lempäälän kisat 8.8.

Lauantai 7.8.


Salmelan Jari Tampereen koiraurheilijoista kävi eilen kouluttamassa meitä rakkimäessä. Oli mukava saada taas pitkästä aikaa ulkopuolisen näkökulmaa asioihin.

Sain Jarilta hyviä vinkkejä Paistin keppiongelmaan ja Kassun ylösmenokontakteihin.

Paistillahan on ollut ongelmia jarruttaa toiseen keppien toiseen väliin. Sisään mennään oikein, mutta toiseen väliin ei enää taivutakaan. Kassulla taas on yksinkertaisesti niin pitkä askel, että ylösmenokontaktit on vaikeat.

Sunnuntai 8.8.
 
Aamusta lähdettiin ajelemaan Lempäälään, vaikka kuuma päivä vähän arveluttikin.

Me ollaan kisattu Santerin kanssa viimeksi toukokuussa, ja ensimmäiset treenit kesäkuun jälkeen olivat eilen.

Startattiin kaikilla kolmella radalla ensimmäisenä. D-radan tuomaroi Heidi Viitaniemi. Alussa oltiin vielä vähän unessa molemmat. Otin Santerin haltuun vähän liian aikasin, jonka takia radalta kielto. Tuloksena siis 5, aika oli 44,05, -5,95. Sijoitus taisi olla 10.

E-radan tuomaroi Jari Tienhaara. Rata ei mennyt ihan niin kuin suunnittelin, mutta puhtaasti kuitenkin, tuloksena 0, 46,15 ja -2,85. Sijoituttiin kolmanneksi. Oltaisiin saatu serti, jos olisi ollut yksi osanottaja lisää. Ehkä ens kerralla sitten...

Tiesin jo F-radan tutustumisessa, että tästä ei tule mitään. Huittisen Anne oli tehnyt kinkkisen radan, jossa olisi pitänyt olla itse todella nopea liikkumaan. Koiran olisi pitänyt olla hyvin hallussa, mutta kuitenkin irrota. Jos Santeri on hallussa, se ei irtoa, ja jos Sam irtoaa, se ei ole hallussa, joten... Hylky tuli kolmannella esteellä. En juuri ohjannut koko radalla, ja sen kyllä huomasi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti