sunnuntai 22. elokuuta 2010

Toko 22.8.2010 Luopioinen

Tänään oli vuoden kolmas tokokoe Kassun kanssa. Kesäkuun jälkeen ei olla tehty mitään tokon eteen ja se kyllä näkyi loppupisteissä.

Tuomarina tänään toimi Ossi Harjula

Paikalla makaaminen 9 Kassu meni reippaasti maahan, pysyi varmasti paikallaan, vaikka yksi koira lähtikin rivistä, sekä nousi perusasentoon nopeasti. Kun poistuin, piti pientä maukunaa, samaten silloin, kun karannutta otettiin kiinni. Pistevähennys siis ääntelystä.

Seuraaminen taluttimetta 7,5 Edistää yhä, tällä kertaa vähemmän kuin yleensä.

Liikeestä maahanmeno 9 Meni maahan hieman hitaasti, pysyi kuitenkin hyvin ja nousi vasta käskystä.

Luoksetulo 5 Pysähtyi hiiitaaaasti. Äänteli.

Liikkeestä seisominen 5 Pysähtyi hitaasti, lähti mukaan, kun siirryin taakse.

Nouto 7,5 Pysyi heiton ajan, lähti hirveällä vauhdilla noutoon, mutta leikki hetken, ennen kuin toi kapulan takaisin. Ennen perusasentoon siirtymistä koitti varastaa kapulan itselleen.

Kaukot 10 Mahtavat, Kassu oli hiljaa, ei edistänyt, eikä peruuttanut.

Hyppy 5 Hyppäsi vasta toisella tai kolmannella käskyllä. Muuten hyvä

Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä pisteitä 148, II palkinto ja sija 1.

Eli tällä hetkellä suurimmat ongelmat ovat Kassun äänekäs kommentointi, sekä oma laiskuus. Kassu menisi hyvin, jos vain viitsisi treenata.  Nämä olivat tämän syksyn viimeiset tokokokeet, kun joukkuepiirinmestaruuksiin ei huolitakaan sekarotuisia. Avoimesta on kerättynä ykköstulos, joten eiköhän talven aikana pitäisi lähteä opettelemaan voittajan liikkeitä. Pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni, kun iästä huolimatta Kassu on edelleen kuin yksivuotias kakara, jolla riittää energiaa ja intoa tehdä töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti