tiistai 26. huhtikuuta 2011

Voi kauhistus, keinu

Tämä oli Vatun mielipide kun alettiin harjoitella kyseistä kapistusta. Valtsu on kuitenkin ihan rohkea koira ja kunhan se vain ensin tajusi, mistä laudan kiikkaus johtui, alkoi myös keinu sujua. Ensimmäisillä kerroilla kaikki oli niin kovin jännää, että jätettiin kontaktiharjoittelu pois, mutta varsin pian sekin saatiin liitettyä keinun harjoitteluun.

Nyt ollaan otettu kolmena päivänä keinun tehotreenausta, palkkana superherkkupossua. Ero sunnuntain ja tämän päivän välillä on suorastaan huima. Sunnuntaina Vattu jäi odottelemaan keinun laskemista niin lähelle keskiosaa, kun vaan mahdollista, ja lähti kontaktilta heti, jos olin vähänkin kauempana käskyttämässä. Tänään kun harjoiteltiin, Vattu haki keinua, vaikka olin itse kauempana, se tuli lähemmäs keinun päätä odottamaan laskeutumista ja otti kontaktin, vaikka olin kauempana.

Tänään harjoiteltiin hieman myös sylkkäreitä ja takaakiertoja. Aivojen olemassaolo alkaa vaikuttaa melko varmalta, sillä jälleen jo muutaman harjoituksen jälkeen käsiapuja saattoi vähentää reilusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti