keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kisaamassa Kuopiossa 13.-14.8.

Viikonlopun kaikki radat tuomaroi Jarmo Jämsä.

Lauantaina Kassu kisaili kaksi rataa. Kassun ylösmenokontaktit eivät ole vieläkään niin hyvät, että viitsisin ilmoittaa sitä kahdelle agilityradalle. Eipä me olla harjoiteltukaan. Päivä alkoi agiradalta, jolla Kassu seikkaili taas ihan omiaan. Se kielsi esteitä ja vaan juoksenteli ympäriinsä tavalla, jota en ole nähnyt aikoihin. Puolesta välistä rataa otin Kassun sivulle ja seuruutin pois.

Toinen rata (hyppy) sujuikin jo paremmin. Hieman oli kääntymisongelmia ja yksi rima tippui, mutta edellinen rata huomioon ottaen tämä sujui todella hyvin. Tuloksena yhteensä 6,85.

Sunnuntaina kisaamista jatkoi Paisti, kolmella radalla. Ensimmäisenä kisattiin B-agirata. Rata oli kolmosluokan radaksi kovin yksinkertainen. Paisti teki laajoja kaarteita, mutta kulki silti kovaa. Keppien jälkeen meinasin törmätä renkaaseen, mutta onneksi Paisti korjasi ja suoritti esteen oikein. Tuloksena radalta 0, -4,02, sijoitus 6.

Toinen rata oli Heidi Viitaniemen suunnittelema hyppyrata, jolla oli huomattavasti enemmän kiemuroita kuin päivän agilityradoilla. Paisti oli todella lähellä ansaesteiden suorittamista, mutta kääntyi onneksi. Tuloksena 0, -6,73, sijoitus 4. B-agiradan ja hyppyradan yhteistuloksella kisattiin FriskiesCupin osakilpailu, jossa me sijoituttiin Paistin kanssa kolmanneksi ja saatiin finaalipaikka Helsinkiin.

Kolmas rata oli taas hieman yksinkertaisempi agirata. Paisti alkoi olla jo hieman poikki viikonlopun reissailusta, eikä oma vireystilakaan ollut enää parhain mahdollinen. Kuitenkin jonkun onnenkantamoisen kautta onnistuttiin saamaan tältäkin radalta nolla, -2,62 ja sijoitus 2. Kovasti olisivat tarjoilleet sertiä, mutta aikarajan takia emme saaneet ottaa sitä vastaan.

Tällä kertaa olen koirien lisäksi ylpeä myös itsestäni. En olisi uskonut, että kykenen ohjaamaan ketään koiraa triplanollaan asti. Tällä hetkellä Paistilla on kerättynä 4/7 SM-nollista, sekä tuplanollavaatimus on saavutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti