tiistai 13. maaliskuuta 2012

Nytkö se alkaa, lähtölaskenta?

Koska töissä ehtii aina ajatella kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä, iski tajuntaani eilisessä auringonpaisteessa, että se on kevät. Kevät tarkoittaa sitä, että kohta on kesä. Se taas tarkoittaa sitä, että kohta on SM-kisat. Aikalailla  tasan kolmen kuukauden päästä pitäisi olla paletti kasassa.

Paisti ei ole parhaimmassa kunnossaan tällä hetkellä. Se taas vaikuttaa nopeuteen ja nopeus vaikuttaa minuun. Tämä on asia on kohtuullisen helppo korjata, eikä vielä kannata kiirehtiä, tai ehdin hoitaa asiat niin, että kunto alkaa jo laskea ennen näytön paikkaa.

Minä en todellakaan ole parhaimmassa kunnossani tällä hetkellä. Tämäkin on korjattavissa, mutta työtä on jokseenkin enemmän kuin Paistin kanssa. Kestävyyskunto on kohtuullinen, mutta nopeat juoksusuoritukset ei vain onnistu. Kohta pääsee onneksi juoksemaan, tiet on jo osittain sulia. Kolme kuukautta on sen verran pitkä aika, että ehdin tekemään vaikka mitä, mutta kuitenkin niin lyhyt, että takaraivossa jyskyttäessään se motivoi rääkkäämään itseä esimerkiksi kestoinhokillani, kuntopyörällä.

Kunnonkohotuksen lisäksi on pieniä muitakin keskeneräisiä asioita, mm. itsenäiset kontaktit ja pienemmät kaaret. Nopeuttakaan ei ole koskaan liikaa.

SM-valmistautumisen lisäksi olen ajatellut käyttää nuorisoa näyttelyssä tai parissa. Täytyisi siis opettaa jonkinlaista kehäkäyttäytymistäkin. Eiköhän näiden operaatioiden parissa saa kevään kulumaan mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti