lauantai 11. elokuuta 2012

Piirinmestaruudet Orivedellä 28.7.12

Nyt on käynyt sillälailla hassusti, että aika kirjoitella on ollut kovin vähissä. Tilanne on nyt viime aikoihin nähden harvinainen, kun jouduin hetken aikaa miettimään, mitä tekisin. Siispä tässä nyt muutaman viikon myöhässä pari sanaa tämän vuoden piirinmestaruuskarkeloista Orivedeltä 28.7.

Lämpimän päivän piilovaikeat radat tuomaroi Ritva Herrala.

Ensimmäisenä juoksenneltiin agilityradalla, jossa hylkäännyttiin jo melko alussa. Tiesin jo rataantutustuessa, että jos keppien jälkeinen valssi jää yhtään vajaaksi, Paisti kiertää esteen väärälle puolen. Ja juuri sillä kohtaa hylkääntyminen sattuikin. Videolta näkyy, että valssi oli oikea-aikainen ja riittävä ja Paisti lähti lähinnä takaakiertoon lähinnä pienestä ranneliikkeestä. Muuten rata oli ihan hyvä, Paisti otti jopa kontaktit. :)


Hyppyrata oli nopea! Alun persjätössä olin aavistuksen liian hidas ja Paisti ei kääntynyt kovin nätisti. Lopussa Paisti hylkääntyi, kun en tehnyt elettäkään välistävedossa ja Paisti kiersi esteen väärälle puolen.
Muutoin treenit ja elämä kulkee normaalilla painollaan. Onpa tässä niinkin kunnianhimoinen suunnitelma, kuin ilmoittaa Vattu jo kuun vaihteessa kisoihin, josko sen saisi nostettua kakkosiin ennen japsimestaruuksia. Onhan pentu kehittynyt aika hienosti viimeisen kuukauden aikana, mutta ei se valmis ole.

1 kommentti: