torstai 20. joulukuuta 2012

Tavoitteiden (epä)täyttymys 2012

Santeri: tarkoituksena oli pysyä yhteisymmärryksessä ja sulassa sovussa. Santeri on vanhennut vuosia viime talvesta. Sillä on synnynnäinen peräsuolen laajentuma, joka on jostain syystä vanhoilla päivillä alkanut vaivaamaan suuresti. Maallikkomielipide on, että ruoansulatus on rikki, sillä sopivassa lihassa pysyminenkin tuotti suuria ongelmia (nyt Santeri on lihava kuin syöttöporsas). Jonain päivinä pappa on ollut selkeästi kipeä ja toisina päivinä oma vanha itsensä. Ollaan monasti mietitty viimeisen matkan tekoa, mutta lokakuun jälkeen suunta on ollut ylöspäin. Santerista on tullut kokopäiväinen sisäkoira, joka osaa jopa rauhoittua sisälle. Ja hypätä sohvalle nukkumaan heti kun valot sammuvat ja sänky narahtaa painoni alla.


Kassu:   Kassu on edelleen elossa, vaikkakin dementoitunut. Välillä unohdetaan, että tästä polunhaarasta ei olla koskaan käännytty muualle kuin oikealle ja välillä houkutellaan toisia leikkimään. Onhan se vanha, mutta Kassun pitäisi olla ikuinen.

Paisti: Tavoitteista 1/3 onnistui. Eli osallistuimme SM-kisoihin, karsintaradalta nolla hienoisella yliajalla, sijoitus 56. Ei finaalipaikkaa, vaikka lähelle meni.

Sertit olivat melkein hyppysissämme, oli ihan hyviä sijoituksia sekä agility- että hyppyradoilla. Ne antavat nyt odottaa itseään. Täytyy varmaan treenata vähän lisää.


Vattu: Treenataan kisavalmiiksi (lähestulkoon), startataan virallisissa kisoissa (tehty, neljästi), osallistutaan japsimestaruuksiin (juoksut...), noustaan kakkosiin (one down, two to go).

Me todella startattiin virallisissa, ja saatiin jopa ensimmäinen nolla ensimmäiseltä radalta, mutta kaukana kisavalmiista ollaan edelleen. Minun määritelmäni mukaan koira tarvitsee kisavalmiuteen muutakin kuin esteiden oikeaoppisen suorittamisen.

Minä itse: kunto on kohonnut ja aktiivisuustaso noussut, vaikka se ei näy blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti