tiistai 18. joulukuuta 2012

Kisakauden päätös 1.12.12

Kirjoittaja on laiska, eikä ole aiemmin viitsinyt saati ehtinyt muistella viimeisintä Jyväskylän reissua joulukuun alussa. Kävimme siis juoksentelemassa vuoden viimeiset kisaradat Leena Rantamäki-Lahtisen tuomaroimana.

Paisti, joka on viimeisen kuukauden aikana saanut ei-niin-mairittelevia lisänimiä, yllätti kulkemalla ohjauksen kanssa yhteiseen suuntaan. Taisin kyllä uhata teettää koirasta karvalakin joululahjaksi, jos näin ei kävisi.

Ensin agiradalle. A:n alta kulkeva putki syötti suoraan keppien toiseen väliin, joten käänsin vartaloani aika jyrkästi kepeistä pois päin, joka sai oikeaan väliin juoksevan Paistin tekemään ylimääräisen pyörähdyksen keppien alussa. Virhettä ei tullut, mutta aikaa paloi luonnollisesti turhaan. Radalta tuloksena 0 aikaan 39,14 (-3.86), sijoitus 5. Sm-nolla 6/7. Ei siis päästä lusmuilemaan keväällä, kun täytyy yksi aginolla vielä noukkia tassuihin.

Jaksan kerta toisensa jälkeen ärsyyntyä näistä videoista, kun en liiku mihinkään, vaikka tiedän painavani täysillä jaloilla. Tällä radalla tosin ne jalat painoivat normaalia enemmän, oli kylmä ja en lämmitellyt itseäni riittävästi.:


Hyppyradalla mentiin hienosti. Loppupuolella tehtiin meidän tyyppivika: ohjaan liikaa ja käännän koiraa myöhässä, eli juostaan pitkää reittiä esteen "väärältä puolen". No, nolla sekin oli, aikaan 34,69 (-4,31), sijoitus 3.

"Kiinnitä huomiosi näihin ensi vuonna" -listaan voi tämän viikonlopun jäljiltä lisätä palluran "yliohjaus ja koiraan luottaminen"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti