maanantai 18. marraskuuta 2013

Kuopion hyppelyt

9.11. vietettiin pitkä - ja varsin menestyksekäs, päivä Kuopiossa Rauno Virran radoilla. Näin alkuun pitää onnitella matkaseuraa, Kira aloitti kisauransa nollalla ja Miska jatkoi nollienkeräystä kakkosissa.

Vattu meni ihan hyvin, niinkuin sen voisi olettaa tällä hetkellä menevän kisoissa. Ensimmäisenä oli hyppyrata, jolla ei ollut mitään ihmeellistä. Paitsi, että Vattu nousi lähdössä, mutta pysähtyi kyllä odottamaan mulkaisulla. Tuloksena nolla ajalla 33,04 (-9,96, nopeus 4,48m/s), sijoitus 2. sekä LUVA.


Toisena agirata, jolta niin ikään kakkossijan nolla aikaan 41,48 (-9,52, nopeus 3,95m/s). LUVA myös tältä radalta. Hienoisia puutteita löytyy ohjauksesta, sekä koirasta. Mokomakin pentu hidasti puomilla kyllä oikein mallikkaasti, mutta pysähtymisestä ei ollut tietoakaan. Kepeille meno sujui hienosti.


Kolmas agirata mentiin keppivitosella lähes loppuun asti. Kepeille meno oli sama kuin edelliselläkin radalla, mutta jäin itse toiselle puolen. Oliko sitten oma sijoittautuminen vähän pielessä, vai mikä iski. Ainakin videolta katsottuna näyttää, että seison tiellä, mutta silloin luulisin Vatun aloittavan väärältä puolen, eikä juoksevan kakkosväliin.

Keinua ennen oleva käännös valui hiukan pitkäksi, se on melko harvinaista Vatulle: pitää ottaa ohjelmistoon kaiken muun lisäksi myös käännöksiä pitkien juoksupätkien jälkeen. Hylkäsin tämän radan puomilla, kun Vattu valui samalla lailla kuin edellisellä radalla. Koitettiin uudestaan ja lähdettiin menemään.


Videoilta näkee, kuinka Vattu välillä edelleen kyselee mitä pitäisi tehdä. Omasta mielestä se on kuitenkin vähentynyt. Vatun ilme on aika mainio, kun saan ohjauksen osumaan nappiin: ai tuolla on seuraava este, sinne siis! Kolmosradan videolla, keppien jälkeisen hyppysarjan käännöksellä, sen näkee ehkä parhaiten. (Kauhea lausehirviö, miten sen muka toisin ilmaisisi?) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti