keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Mikkelissä 21.9.14

Kun tämän vuoden tulostilasto vaikutti paranevan kertaheitolla yhden kisapäivän aikana, päätettiin uskaltautua naamannäyttöön myös kaukomaille. Kisamatkan päämääränä oli tällä kertaa Mikkeli, jossa käsiään tuomitsevasti heilautteli Sari Mikkilä. Näissä radoissa oli yhtälailla sellaista jouhevuutta ja samalla haastavuutta, kuin Nokiallakin.

Ensimmäisellä radalla Paisti suikautteli verrattain reippaan suorituksen. Koirasta ei löydy mitään sanottavaa, ohjaaja sekoili hieman, mutta mitäpä Paisti siitä häiriintyisi? Tulos 0, aika 38,64 (-2,36, etenemä 3,86 m/s), sijoitus 9.


Ensimmäiselle radalle pääsi myös junioriosasto. Vattu hylkäytti meidät jo toisella esteellä, kun käteentulo tuntui niin kaukaiselta ajatukselta. Muuten rata sujui melko rohkeasti ja paikoitellen melkein jopa treenivauhdillakin.


Toinen rata oli myös agilityrata. Ei siitäkään paljoa sanottavaa ole. Tulos 0 aikaan 41,54 ( -6,46, etenemä 4,21), sijoitus 4.


Viimeisenä ratana hyppis, jolla näkyin jo ohjaajan ja koiran hieman keskeneräiseksi jäänyt kuntokuuri. Hyvien ratojen pilaaminen turhalla analysoinnilla ei nyt innosta, joten sanotaan suoraan: me tehtiin TRIPLANOLLA! (0, aika 37,21, - 4,79, etenemä 4,09, sijoitus 4.) Siis 5/7 SM-nollasta on jo taskussa, vaikka kieltämättä ehdin jo elokuun puolella manailla, ettei varmaan saada nollia lainkaan kasaan ensi vuoden kisoihin. Paisti toimii nyt hyvin. Kuntoilemaan päästään toki molemmat, mutta agility kulkee selkeästi ilmankin. Seuraavaksi vuorossa japsimestaruudet, joissa Vatunkin olisi tarkoitus juosta kokonaista kaksi rataa, jännittävä nähdä mitä käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti