maanantai 11. toukokuuta 2015

2xHYL, 2x0

Oletko koskaan kuullut ohjaajasta, joka tekee yhdellä kisaradalla kahden koiran kanssa identtiset virheet? Kohta ainakin olet.

Tämän vuoden kisaamiset aloitettiin Hattulassa 25.4. Ensimmäisenä radalle pääsi Paisti. Keppien jälkeen Paisti ajautui hypyn väärälle puolelle huonon hartialinjani seurauksena. Hetkeä myöhemmin tuli kielto putkelta ja Paisti ratkaisi tilanteen hyppäämällä puomille. Kerran jos toisenkin. Huvittavaksi tämän hylkyjen riemuradan tekee, ettei sihteeri ollut merkannut moista lappuun, vaan tuloslistassa meidän kohdalla lukee nolla, 3,22 sekunnin yliajalla. Menin toimistoon valittamaan ja pyytämään hylkyä meille, mutta tuloksiin jäi silti tuo yliaikanolla.


Toisena radalle pääsi Vattu. Keppien jälkeen Vattu ajautui hypyn väärälle puolelle huonon hartialinjani seurauksena. Hetkeä myöhemmin tuli kielto putkelta ja Vattu ratkaisi tilanteen hyppäämällä puomille. Kerran jos toisenkin. Huvittavaksi tämän radan tekee se, kuinka samanlainen se oli Paistin rataan verrattuna.


Toinen rata oli kuvitelmistani huolimatta myös agilityrata. Eipä tuo menoa haitannut. Paisti taas ekana radalle. Pidemmittä puheitta, tältä radalta saatiin oikeastikin nolla. Miinusta tuli -5,06 etenemällä 4,06 ja päästiin sijalle 6.


Vatun toinen rata ei ollut aivan niin identtinen edelliseen verrattuna, mutta likellä kuitenkin. Puomin jälkeen oltiin hetki menossa eri suuntiin, mutta löydettiin kuitenkin samalle kartalle. Vatulle myös nolla  (-2,69  3,82m/s sij. 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti