tiistai 4. lokakuuta 2011

Laiskuus

Viime aikoina treenaamisen päällä on roikkunut hieman laiskuutta muistuttava pilvi. Kaikki alkoi siitä, kun suurinpiirtein kuukausi sitten loukkasin mystisesti muutama tunti juoksulenkin jälkeen polveni ja sain viikon liikuntakiellon. Viikko sitten kävin ensimmäisen kerran juoksemassa, mutta lenkin jälkeen oli vielä hieman epämukavia tuntemuksia. Lisäksi koulu haittaa suuresti harrastamista.

Kaikki nämä typerät syyt kietoutuivat ympärille tiukasti ja laiskisti hyvään vauhtiin päässeen kehon. Kuntoutus alkoi, mutta entiseen rytmiin on hirveän vaikea päästä, ja pimeyskin häiritsee. Ainoa koira, jota tällä hetkellä pystyn kunnolla treenaamaan on Paisti, muut ovat viikot kotona. Tuntuu, että viikonloppuisin aika vain loppuu kesken.

Kaiken muun lisäksi keskelle parasta kisakautta sattui osittain tahallinen ja osittain tahaton kisatauko. Unohdin nimittäin ilmottaa Paistin Helsinkiin FriskiesCupin finaaliin. Onneksi muisti palautui juuri piirinmestaruuksien viimeisinä ilmoittautumispäivinä ja sain ilmoittauduttua. Ensin meinasin unohtaa Santerin, mutta kuitenkin meidän kisavahvuus on kaksi.

Ilmoitin Paistin myös MH-kuvaukseen Kangasalle 15.10.

Kyllä me tästä vielä aktivoidutaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti