sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Tavoitekatsaus

Santerin tavoitteena tälle vuodelle oli kerätä enemmän tuloksia ja vähemmän hylkyjä. No, mehän emme loppujen lopuksi edes kisanneet kuin muutama startin verran. Tuloksina neljä hylkyä ja kaksi yliaikaista vitosta. Tulokset eivät päätä huimaa, mutta Santerin vuoteen olen silti varsin tyytyväinen. Radalla Sam on ollut varsin kelpo kaveri.

Santerin kanssa suurin tavoite ensi vuodelle on pitää sukset yhdensuuntaisina ja vähemmän ristissä. Santerin pää ei tunnu kestävän elämää ja mun pääni ei kestä sitten Santeria. Hyvinä hetkinä Santeri on oikein mukava, keskitytään niihin. Kisoja, katsotaan nyt, todennäköisesti ei.

Kassun tavoitteena oli tokoilla omaksi iloksi ja saada kontaktit varmoiksi. Me käytiin yksissä tokokokeissa ja siihenhän se tokoilu oikeastaan jäikin. Kontaktien kanssakin päästiin lipsumaan. Vaadin kyllä oikeaa suoritusta, mutta ei se ole kisavarma. Laiska mikä laiska.

Ensi vuonna Kassu pidetään hyvässä kunnossa ja elossa, mieli virkeänä. Tuskin kisataan missään lajissa.

Paisti, onkin ainoa, jonka kanssa tavoitteet täyttyivät tärkeimmiltä osiltaan. Tavoitteena oli kisata japsimestaruuksissa kolmosissa ja aloittaa SM-nollien kerääminen. Molemmat onnistui, SM-nollien kerääminen jopa siinä määrin, että keväällä voidaan vain hengailla. Jossain mielenhäiriössä kirjasin tavoitteeksi myös treenata alokasluokan liikkeet edes osittain valmiiksi. No, kiire ja laiskuus pääsivät taas yllättämään ja tokon osalta ollaan edelleen samalla viivalla kuin vuosi sitten. Ei se haittaa.

Vuoden 2012 aikana me osallistumme SM-kisoihin, AVAudutaan ja saadaan ensimmäinen hyppyserti.

Vattu treenataan ensi vuoden aikana kisavalmiiksi ja startataan virallisissa kisoissa. Osallistutaan japsimestaruuksiin ja hyvin paljon keväästä riippuen noustaan kakkosiinkin.

Minä itse jatkan kunnon kohottamista. Ja koitan aktivoitua siinä määrin, ettei joka postauksessa tarvitse soimata itseä laiskaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti