perjantai 2. joulukuuta 2011

Lempäälä 19.11.11

19 päivä käytiin taas kokeilemassa kisaamista Paistin kanssa Lempäälässä. Radat tuomaroi Jari Tienhaara.

Ensimmäisellä radalla hylkäännyttiin jo kolmen esteen jälkeen, kun vedin Paistin mukanani puomille sen alta kulkeneen putken sijaan. Keskeytettiin rata erittäin ruman A:n kontaktin korjaukseen.

Toinen rata - unohdin sen kesken suorituksen. Onneksi Paisti antaa kovin helposti virheet anteeksi ja pääsimme takaisin kartalle pienien epäröivien hetkien jälkeen. Sekoilustani huolimatta pääsimme virheettä maaliin. Tuloksena -2,14, sijoitus 5 Sm-nolla 6/7, ei ole enää paljon matkaa tähän tavoitteeseen.

Kolmannen radan nolla oli hirveän lähellä. Hylkäännyttiin radan loppuvaiheessa, kun en kääntänyt Paistia tarpeeksi ja se juoksi yhden hypyn ohi seuraavalle esteelle.

Paisti oli ensimmäisellä radalla aivan täpinöissään ja koitin sitä toiselle radalle hieman rauhoittaa leikittämällä ohjattavuuden parantamiseksi. Tehosta en oikein osaa sanoa, kaarrokset ainakin olivat valtavat, näille täytyisi oikeasti tehdä jotain, kun löytyy aikaa. Toinen asia, mihin pitäisi puuttua pikimmiten, on kunto. Paisti kulki hiljaa, enkä ihmettele, lenkit eivät ole viime aikoina olleet mitään kuntoa kohottavaa laatua. Tässä aletaan hiljalleen päästä työarjesta kiinni, niin eiköhän kohta kuntokin ole kohdillaan.

Vuoden kisaputken päättää 10.12. Riihimäellä kolmen radan rykäisy. Sen jälkeen olenkin pakotettu jäämään parin kuukauden treeni- ja kisatauolle.