perjantai 27. syyskuuta 2013

21.9. Piirinmestaruudet

21.9. kilpailtiin piirinmestaruudesta SportDogParkissa Lempäälässä.  Ronald Mouwen tuomaroi hyppyradan ja Jari Tienhaara agiradan. Molemmat radat olivat profiililtaan meille sopivat, ne olivat sujuvia, mutta niissä oli silti haastetta.

Paisti ei oikein ollut oma itsensä. Ensimmäisellä radalla hylky tuli, kun olin ehkä aavistuksen liian edellä heittämässä takaakiertoon, jonka Paisti jätti väliin. Jonkin matkaa mentiin hyvin, mutta loppuradasta Paisti ei enää ohjautunut: ei tullut kädelle, ei irronnut lähetyksestä, mutta valitsi kuitenkin esteitä omalle reitille sopivasti. Melkoisen karmea kokonaisuus, ei juuri hyvää sanottavaa.



Toinen rata meni paremmin, vaikkakin tälläkin Paisti hylkääntyi kun ei lähtenyt takaakiertoon vaan hyppäsi pienestä välistä väärinpäin. Sujuvampi tämä oli, mutta ei mainitsemisen arvoinen.


En nyt tiedä mikä Paistia vaivasi, se on käyttäytynyt muuten ihan normaalisti. Eikä ohjaus näytä noissa hylkykohdissa ihan hirveältä... Edellisenä päivänä ei mielellään ollut hierottavana, mutta asiaan saattoi vaikuttaa se, että pesin sen juuri ennen ja harjailin siinä samalla. Lenkeillä mennään niinkuin aina, ja itseasiassa olen kiinnittänyt huomiota siihen, että ravaaminen on taas viimeaikoina lisääntynyt. Seuraavat kisat on muutaman viikon päästä, täytyy katsella vähän tarkemmin ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti