torstai 23. kesäkuuta 2011

Harjoituskisat

Tänään Johanna Wüthrich saapui Rakkimäkeen tuomaroimaan haukkujen harjoituskisoja ja samalla katsottiin esteet kuntoon ja harjoiteltiin kisapäivän tehtäviä. Omista koirista ilmoitin radoille Kassun, mutta paikanpäällä ilmoitin, että Paisti lähtee toisella radalla nollakoirana.

Ensimmäisellä radalla Kassu pysähtyi puomille, mutta oli niin vinossa, ettei päässyt jatkamaan suoritusta. Uusintayrityksellä Kassu pysähtyi yhtä hienosti, molempiin päihin. A:n ylösmenoon ei maltettu pysähtyä ja jouduin ottamaan Kassun kaksi kertaa takaisin, alakontakti meni hyvin. Keinulle pysähtyi ylösmenolle, mutta ei kuunnellut alastulokäskyä, joten lähdimme tiukassa seuraamisessa pois radalta. Toisen radan kontaktit sujuivatkin sitten erittäin hyvin.

Paisti taas, Paisti meni kovaa, teki pieniä kaarroksia ja otti kontaktit. Eipä siitä voi muuta sanoa.

Ennen ja jälkeen kisaratojen harjoittelin hieman Vatun kanssa. Ennen kuin muut tulivat otin esille kolme hyppyä, joiden kanssa harjoiteltiin takaakiertoja, pakkovalsseja ja jopa muutamaa persjättöä. Kun muutkin esteet olivat kentällä, me otettiin keinua, keppejä sekä putkea. Tästä tulee vielä hyvä koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti