torstai 24. lokakuuta 2013

Vire katossa Lahdessa

19.10. kisattiin Paistin kanssa Lahdessa Henri Luomalan radalla. Paisti meni koko päivän hienosti ja asenteella.

Ensimmäisen radan mokasin minä. Typerästi hidastin vauhtini keppien lopussa enkä tasaisesti koko keppien aikana. Paisti lopetti pujottelun siihen ja korjauksen takia olin väärässä paikassa ja väärässä asennossa jatkoa varten ja Paisti hyppäsi väärälle esteelle. Loppurata oli hyvä.



Toiselta radalta tuli nolla (viimeinen SM-mallinen) aikaan 39,10 (-8,9), sijoitus 6. Sinänsä typerä nolla, koska olisin pystynyt paljon parempaan. Heti alussa peitin keppien sisäänmenon ja Paisti kiersi pidemmän reitin kuin oli tarpeen. Puomin jälkeisessä käännöksessä en hakenut putken päästä vaan huutelin kauempaa, mikä pidensi kaarta siinä vaiheessa. Paisti ei pysähtynyt A:n kontaktille, joten seuraavassa ohjauksessa jättäydyin jälkeen ja lopetin ohjaamisenkin. Loppusuora meni hienosti!

No, nolla se oli kuitenkin, mutta parannettavaa jäi melkoisesti. Noista kolmesta mainitsemastani kohdasta olisi saanut kepeästi useita sekunteja lisää pois.



Kolmas rata oli huomattavasti parempi kuin keskimmäinen. Paisti kulki hienosti ja minä ohjasin hienosti. Unohdetaan alussa pieni kierros A-esteelle päin, radalla tilanne tosin näytti pahemmalta kuin videolla. Paisti pysähtyi A:n kontaktille, tosin vaihtoehdot olivat vähissä kun seisoin edessä. Puomilla taas jäin liian lähelle puomin päätä varmistelemaan, vaikka olisi pitänyt olla edempänä. Ei Paisti voi tehdä oikein, jos en luota siihen, että se niin tekee. Pysähdys ei ollut kovin hyvä ja koska olin väärässä kohtaa en saanut Paistia kääntymään hieman vaikeammassa kulmassa olleelle hypylle. Hylky tuli, mutta rata oli hyvä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti