lauantai 21. toukokuuta 2011

Kassu tottelee?

Oltiin 15.5. oman seuran tokokisoissa, Kassu edelleen avoimessa luokassa. Tuomarina Riitta Räsänen. Typerää haahuilua, mutta muutama onnistuminenkin. Kassu siis katseli maailman variksia ja olisi halunnut lähteä metsälle, sen lisäksi liikkuri tunki koko ajan käsiään taskuun ja Kassu kuvitteli saavansa sieltä herkkuja.

Paikalla makaaminen: 9 -Kassu taisi hieman maukua.
Seuraaminen taluttimetta: 7,5 - Paikka oli melko hyvä, pientä hakemista oikean puolen taskulle. Perusasennot ällöttävän vinot, mutta tällä kertaa Kassu sentään istui.
Maahanmeno: 7 - Kaksoiskäsky, hidas
Luoksetulo: 5 - Ei minkäänlaista reaktiota käsimerkkiin. Hö, harjoitellessa pysähtyi jo varsin nätisti. Olisin ajatellut, että enemmänkin pysähtymisestä jatkaminen olisi ollut ongelma, Kassu on nimittäin seissyt kuin tatti pysähtymispaikassa sivu-käskyistä huolimatta.
Seisominen: 8 - Pysähtyi hitaasti ja ennakoi istumista, ei edes suunnitellut mukaani lähtöä taakse siirtymisessä.
Noutaminen: 9 - Melkein osuin tuomariin, ilmeenikin jo vääntyi valmiiksi, mutta tuomari siirtyi alta pois. Väljä luovutus ja vino perusasento.
Kaukot: 6,5 - Ensimmäiseen nousuun kolme käskyä, muuten hyvä.
Hyppy: 0 - Leiskautti äänitehosteiden saattelemana piiitkän hypyn ja juoksi esteen ohi takaisinpäin ja istui vasta sitten. En edes yrittänyt saada hyppäämään vaan pyysin suoraan sivulle.
Kokonaisvaikutus: 7,5 - Kassulla on kivaa, mutta kun ei malta. Kassu huutaa edelleen, muttei niin paljoa, taisi olla niin kovin ajatuksissaan.

Yhteensä 132 pistettä ja 3-tulos, sijoitus 3. Katsellaan syksyllä uudestaan, jos viitsitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti