sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kolme viikkoa, neljä päivää

Tänään sain vihdoin kavennettua kujaa viimeisen kerran. Perjantaina koitin kentällä suoria keppejä, mutta silloin Vattu ei vielä niitä mennyt. Tänään meni, useampaankin kertaan, joten pelkkä vahinko se ei ollut. Paisti oppi kepit noin kahdeksassa viikossa, mutta silloin en treenannut niin intensiivisesti kuin nyt. Vatulla on hyvä tekniikka, vaikkakin varmuutta tarvitaan vielä reilusti lisää, luonnollisesti.

Tein tänään jännän huomion, avoimet kulmat sujuvat Vatulta paljon paremmin kuin umpikulmat. Tai oikeastaan tällä hetkellä umpikulmat eivät suju ollenkaan, vaikka kuvittelin treenaavani myös lähetystä eri kulmista. Avokulmasta Vattu hakee melko hyvin, vaikka koiran linja syöttäisi kolmanteen väliin, niin Vattu korjaa ja hakee oikean lähdön. Kovinkaan tiukkoja kulmia en vielä tee.

Esteopetuksen painopiste saa olla vielä jokusen hetken kepeissä, harjoitellaan varmuutta ja erilaisia kulmia. Seuraavana operaationa voisi olla vaikka erilaiset hypyt. Rengas sujuu jopa kehikon kanssa, muita ei olla harjoiteltu juurikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti