keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kepit, kaksi viikkoa

Kun keppitreenin aloittamisesta on kulunut kaksi viikkoa, olemme nyt siinä vaiheessa, että kuja on auki kämmenen leveyden verran. Vattu suorittaa estettä varsin rytmikkäästi ja muutenkin hyvällä tekniikalla. Omaan silmään Vatun tekniikka on huomattavasti parempi kuin mitä Paistilla treenin tässä vaiheessa, mutta tilanne voi vielä kehittyä mihin suuntaan tahansa. Vadelma hakee koko ajan paremmin erilaisia kulmia, mutta menee vielä varsin helposti sekaisin, jos vauhtia on liikaa.

Käytiin eilen muistelemassa Vatun bravuuriestettä keinua. Vattu ampaisi keinulle parinkymmenen metrin päästä, heti kun tajusi minne päin ollaan menossa. Otin myös ohjelmistoon uuden esteen, putken. Tarvittiin yksi suurin avuin suoritettu tunneli ennen kuin Vattu alkoi hakea putkeen itse.

Sylkkärit sujuu jo melko hyvin, samoin selän takaa kiertäminen ja poispäin kääntö. Takaakiertoja ei olla muistettu harjoitella hetkeen, mutta kokeilin huvikseni lähteekö Vattu kiertämään koirankoppia. Lähti se. Tämän pennun koulutus alkaa käydä tylsäksi, haasteet ovat vielä varsin pieniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti